Szűrés
EAN
Ár
525 Ft - 1 090 Ft
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Nádcukor


Mauritiusi Nádcukor 1000g (5999559311482)
NÁDCUKOR MAURITIUS 1000G
Összetevők: nádcukor. A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik. Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. A nádcukor előnyei: Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb). Előállítása nem vegyi eljárással történik, ebből kifolyólag környe... 
Raktárkészlet:  VAN
1 090 Ft
Egységár: 1 090 Ft/KG
A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb). Előállítása nem vegyi eljárással történik. 
Raktárkészlet:  VAN
525 Ft
NÁDCUKOR NATURG.LÁGY SÖT.500
Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. A nádcukor előnyei: Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb). Előállítása nem vegyi eljárással történik, ebből kifolyólag környezetbarátabb. Ízében egyedibb.
 

Raktárkészlet:  NINCS
795 Ft
Egységár: 1 590 Ft/KG
Nincs raktáron

Sorrend:

Webáruház készítés