Szűrés
Márka
EAN
Ár
525 Ft - 1 440 Ft
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Nádcukor


A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb). Előállítása nem vegyi eljárással történik. 
Raktárkészlet:  VAN
525 Ft
NÁDCUKOR NATURG.LÁGY SÖT.500
Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. A nádcukor előnyei: Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb). Előállítása nem vegyi eljárással történik, ebből kifolyólag környezetbarátabb. Ízében egyedibb.
 

Raktárkészlet:  VAN
795 Ft
Egységár: 1 590 Ft/KG
KORONÁS NÁD KOCKACUKOR 500G
 
Raktárkészlet:  NINCS
610 Ft
Egységár: 1 220 Ft/KG
Nincs raktáron
Mauritiusi Nádcukor 1000g (5999559311482)
NÁDCUKOR MAURITIUS 1000G
Összetevők: nádcukor. A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik. Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. A nádcukor előnyei: Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb). Előállítása nem vegyi eljárással történik, ebből kifolyólag környe... 
Raktárkészlet:  NINCS
1 090 Ft
Egységár: 1 090 Ft/KG
Nincs raktáron
NÁDCUKOR LÁGY VILÁGOS 1KG
Naturganik lágy világosbarna nádcukor 1kg Összetevők: nádcukor. A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik. Tápanyagtartalom (100g-ban): Energiaérték: 1600 KJ / 400 kcal Fehérje: <0,2 g Szénhidrát: 99,9g Zsír: 0 g. Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. Jó tudni: a boltokban kapható "barnacukor" a legtöbb esetben nem más, mint fehércukor nádmelasszal színezve. Így az nem egészségesebb, mint a fehércukor bár az elnevezés alapján sokan ezt feltételezik), szemben az élettanilag valóban sokkal előnyösebb nádcukorral. A nádcukor előnyei: Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb). Előállítása nem vegyi eljárással történik, ebből kifolyólag környezetbarátabb, ízében egyedibb. A nádcukor a trópusokon található hagyományosan művelt cukornádból készül, frissen aratva. Feldolgozása kíméletes és környezetbarát. Egészséges és természetes édesítő alternatíva.A lágy nádcukorra jellemző a krémes, karakteres ízvilág. Aromásabb, sötét színben és lágyabb, világosabb verzióban s kapható. A lágy nádcukor jellemzője, hogy a cukorkristályok a melasznak köszönhetően összetapadnak, ezért tapintásra puha, vajszerű az állaga. A nádcukor értékes vitaminokban, főként B-vitaminokban gazdag, nyomelemekben is bővelkedik. Minél barnább, annál magasabb az ásványianyag tartalma. Ha pedig melaszt is tartalmaz, ez számos további értékes anyagot ad hozzá. Például a melasz kálciumból, káliumból és vasból annyit tartalmaz, hogy egy evőkanál fedezi a szervezet napi szükségletét. Fogyasztása kedvezőbb és egészségesebb, mint a fehér cukoré. Hosszabb a felszívódási folyamata is, így nádcukor használata azoknak is javasolt, akik odafigyelnek a kilókra. Gyermekek számára is jóval előnyösebb a nádcukros édességek fogyasztása, hiszen nem csak hogy nem elvon értékes anyagokat, de táplálja a szervezetet. Használhatjuk bármihez, amibe cukrot tennénk, de különösen ajánlott meleg italokhoz. Egyedi, különleges ízével selymessé teszi a kávét, teát, cappuccinót, vagy a kakaót. Tehetjük bármilyen desszertbe, keverhetjük süteményekbe. Ugyanúgy adagoljuk, mintha sima cukrot tennénk ételünkbe, italunkba. Nem összekeverendő a barna cukorral, ami többnyire melasszal kevert finomított fehér cukor! 
Raktárkészlet:  NINCS
1 440 Ft
Egységár: 1 440 Ft/KG
Nincs raktáron
NÁDCUKOR V.BARNA BIORG. 500G
Naturganik lágy világosbarna nádcukor 500g
Összetevők: nádcukor. A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik. Tápanyagtartalom (100g-ban): Energiaérték: 1600 KJ / 400 kcal. Fehérje: <0,2 g. Szénhidrát: 99,9 g, Zsír: 0 g. Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. Jó tudni: a boltokban kapható "barnacukor" a legtöbb esetben nem más, mint fehércukor nádmelasszal színezve. Így az nem egészségesebb, mint a fehércukor (bár az elnevezés alapján sokan ezt feltételezik), szemben az élettanilag valóban sokkal előnyösebb nádcukorral. A nádcukor előnyei: Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb). Előállítása nem vegyi eljárással történik, ebből kifolyólag környezetbarátabb. Ízében egyedibb.
 

Raktárkészlet:  NINCS
810 Ft
Egységár: 1 620 Ft/KG
Nincs raktáron
NÁDCUKOR VILÁG.LÁGY NATURG.500G
Lágy viágosbarna Nádcukor 500g Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. A nádcukor előnyei: Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb). Előállítása nem vegyi eljárással történik, ebből kifolyólag környezetbarátabb. Ízében egyedibb. Összetevők: nádcukor.... 
Raktárkészlet:  NINCS
795 Ft
Egységár: 1 590 Ft/KG
Nincs raktáron

Sorrend:

Webáruház készítés