Kategóriák
- Újdonságok
- Akciók
- Aktuális termékeink
- Baba-mama termékek
- Étrendkiegészítők
- Gyógyászati segédeszközök
- Gyógyhatású készítmények
- Kozmetika
- Méregtelenítés,Lúgosítás
- Munkaruha,Lábbeli
- Reform élelmiszerek
- Alapanyagok
- Aszalványok, Magvak
- CBD Termékek
- Csíráztatás
- Cukorhelyettesítők
- Diabetikus
- Egyéb nassolnivalók
- Ét- és Salátaolajok, Ecetek
- Fehérjeszeletek,Müzliszeletek
- Fűszerek,Szószok
- Gluténmentes
- Gyógyvizek, Vizek
- Kakaó, Kakaóhelyettesítő
- Kávék,Kávéhelyettesítők
- Kollagén és Fehérjepor
- Köretek
- Magliszt
- Paleo
- Pástétomok,Fasírtporok
- Pelyhek, Kásák
- Reform alapanyagok
- Szódabikarbóna,Citromsav
- Tej- és Tojásmentes
- Vegán
- Zöldség- és Gyümölcslevek
- Superfood
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek
Aszkorbinsav 250g
Az aszkorbinsav tulajdonképpen a C-vitamin kémiai megnevezése, melyről köztudott, hogy elengedhetetlen az emberi szervezet egészséges működéséhez, természetes védőhatása miatt. Az egyik legfontosabb antioxidánsról beszélhetünk, hiszen nagy mértékben megakadályozza a szerveztünk számára káros szabadgyökök kialakulását. Az aszkorbinsavat testünk azonban nem képes önmagától előállítani, így fontos, hogy étkezésünk során biztosítsuk annak rendszeres bevitelét. A C-vitamin az immunrendszer fő erősítője, fokozza a fehérvérsejtek képződését és azok működését. Ezen kívül fontos szerepet játszik a csontok és porcok kötőszövetének felépítésében, valamint a vas szervezetünkbe való hatékony felszívódásában. Az étkezési aszkorbinsav gyakorlatilag mennyiségi korlátozás nélkül használható a sütés-főzés során, hiszen - lévén vízben oldódó vitamin - túladagolása nem lehetséges, a szervezet számára felesleges mennyiség a vizelettel természetes módon ürül. A Nature Cookta Aszkorbinsav 100%-ban természetes, étkezési célokra alkalmas aszkorbinsavat tartalmaz. A konyhában a kenyérfélék sütése során egy kávéskanál aszkorbinsav alkalmazása javallott, hozzáadásával könnyebb, nyújthatóbb állagú tésztát, majd sütés után kevésbé morzsálódós kenyeret, pékárut kapunk. Az aszkorbinsav a befőzés során is kedvelt adalékanyag. Természetes tartósítószerként használhatjuk, mivel hozzáadásával megelőzhetjük a gyümölcsök megbarnulását.
-
Raktárkészlet NINCSCikkszám 5999884818427