Kategóriák
- Újdonságok
- Akciók
- Aktuális termékeink
- Baba-mama termékek
- Étrendkiegészítők
- Gyógyászati segédeszközök
- Gyógyhatású készítmények
- Kozmetika
- Méregtelenítés,Lúgosítás
- Munkaruha,Lábbeli
- Reform élelmiszerek
- Alapanyagok
- Aszalványok, Magvak
- CBD Termékek
- Csíráztatás
- Cukorhelyettesítők
- Diabetikus
- Egyéb nassolnivalók
- Ét- és Salátaolajok, Ecetek
- Fehérjeszeletek,Müzliszeletek
- Fűszerek,Szószok
- Gluténmentes
- Gyógyvizek, Vizek
- Kakaó, Kakaóhelyettesítő
- Kávék,Kávéhelyettesítők
- Kollagén és Fehérjepor
- Köretek
- Magliszt
- Paleo
- Pástétomok,Fasírtporok
- Pelyhek, Kásák
- Reform alapanyagok
- Szódabikarbóna,Citromsav
- Tej- és Tojásmentes
- Vegán
- Zöldség- és Gyümölcslevek
- Superfood
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek
AGAR AGAR ÉDEN 100G
Az agar-agar növényi eredetű, természetes zselésítő anyag.
Zselatin újragondolva: Agar-agar
Az állati eredetű zselatint teljes mértékben helyettesíti, annak növényi alternatívája. Tengeri moszatokból készül, melyet megszárítanak, extrahálnak, majd mechanikai úton préselnek, és finom porrá őrölnek. A kíméletes eljárás során az algában lévő ásványi anyagok megmaradnak. Koleszterinmentes kötőanyag, melegen oldható, hideg állapotban zselésedik.
Felhasználási javaslat:
Az agar-agar felhasználható szószok, dzsemek, desszertek sűrítésére, hidegtálak készítéséhez, illetve kozmetikai célokra is.
Adagolás: 1 csapott teáskanál 1/2 liter folyadékhoz. (Az agar-agar csak forrásban lévő folyadékban oldódik fel és visszahűtve 34-38 C fok között zselésedik.)
Származási hely: Spanyolország
Zselatin újragondolva: Agar-agar
Az állati eredetű zselatint teljes mértékben helyettesíti, annak növényi alternatívája. Tengeri moszatokból készül, melyet megszárítanak, extrahálnak, majd mechanikai úton préselnek, és finom porrá őrölnek. A kíméletes eljárás során az algában lévő ásványi anyagok megmaradnak. Koleszterinmentes kötőanyag, melegen oldható, hideg állapotban zselésedik.
Felhasználási javaslat:
Az agar-agar felhasználható szószok, dzsemek, desszertek sűrítésére, hidegtálak készítéséhez, illetve kozmetikai célokra is.
Adagolás: 1 csapott teáskanál 1/2 liter folyadékhoz. (Az agar-agar csak forrásban lévő folyadékban oldódik fel és visszahűtve 34-38 C fok között zselésedik.)
Származási hely: Spanyolország
-
Az agar-agar növényi eredetű, természetes zselésítő anyag.
Zselatin újragondolva: Agar-agar
Az állati eredetű zselatint teljes mértékben helyettesíti, annak növényi alternatívája. Tengeri moszatokból készül, melyet megszárítanak, extrahálnak, majd mechanikai úton préselnek, és finom porrá őrölnek. A kíméletes eljárás során az algában lévő ásványi anyagok megmaradnak. Koleszterinmentes kötőanyag, melegen oldható, hideg állapotban zselésedik.
Felhasználási javaslat:
Az agar-agar felhasználható szószok, dzsemek, desszertek sűrítésére, hidegtálak készítéséhez, illetve kozmetikai célokra is.
Adagolás: 1 csapott teáskanál 1/2 liter folyadékhoz. (Az agar-agar csak forrásban lévő folyadékban oldódik fel és visszahűtve 34-38 C fok között zselésedik.)
Származási hely: Spanyolország
-
Raktárkészlet NINCSCikkszám 5999563455523Tömeg 150 g/db