Kategóriák
- Újdonságok
- Akciós termékek
- AJÁNDÉK
- Ajándék tárgyak, mécsesek
- Akciós Ajánlatunk
- Babakozmetika
- Cukorkák
- Diabetikus készítmények
- Gluténmentes készítmények
- Gyógyászati segédeszközök
- Gyógyhatású készítmények
- Hajfestékek
- Könyvek kiadványok
- Kozmetika
- Leves-és gabontejfőző, joghurt
- Mosódió,mosószóda
- Munkaruha Lábbeli
- Paleolit táplálkozás
- Reform élelmiszerek
- Almaecet,balzsamecet
- Almaecet,balzsamecet,rizsecet
- Aromák
- Aszalványok,magok
- Bio tészták
- Búzacsíra
- Cukor,szirup
- Darák
- Ételízesítő
- Fasírtpor, pástétom
- fehérjék
- Fűszerek
- Ganoderma készítmények
- Gyógygombák
- Italok, szörpök
- Kávé- és kakaó pótlók
- Keményítők
- Köretek
- Köretek,kenyérpótlók
- Korpák
- Kovász,búzasikér
- Lekvár
- Lekvárok, mogyorókrémek
- Lisztek
- Magvak
- Müzli
- Nasik
- Olajok, zsírok
- Oxigénes Víz
- Pelyhek
- Sófélék
- Szója készítmények
- Szójaszósz
- Szőlőcukor
- Tartósító szerek
- Tejsavópor
- Tészták
- Virágpor
- Zsemlemorzsa,panír
- Rovar riasztók,csípest enyítők
- Tej tojás érzékeny
- Tej-,Tojás-,Gluténmentes
- Tejmentes "túró","sajt"
- Termékcsoportok
- Terméklista
- Vegetáriánus készítmények
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek
Natura Zabkorpa 500g
A zabkorpa - és feltétlenül megjegyzendő: nem a zabpehely, valamint nem is a búzakorpa - bátran állíthatjuk, hogy szinte valóságos csodaszer. Csökkenti a koleszterinszintet, jótékonyan befolyásolja a cukorbetegséget, javítjaa belekben a tápanyag továbbítását, és megelőzi a bélrendszeri rákos megbetegedések aulását. Saját vizsgálataim és megfigyeléseim mindenekelőtt a zabkorpának a súlyfeleslegre gyakorolt hatására vonatkoznak. A zabkorpa legfontosabb tulajdonsága, hogy a földön rendelkezésre álló valamennyi élelmiszer közül ennek a legmagasabb a vízben oldódó rosttartalma, és nagy mennyiségben tartalmaz bétaglukánt. A zabkorpa rostok két legfontosabb tulajdonsága egy a rendkívül jó vízfelvevő képességük (saját tömegük 20-30-szorosának megfelelő mennyiségű vizet képesek magukba szívni), másrészt pedig az a sajátosságuk, hogy képesek hozzátapadni gyakorlatilag mindenhez, ami érintkezésbe kerül velük. E két tulajdonságuknak köszönhetően a következő hatást fejtik ki a szervezetben: amint a szájon át a gyomorba kerülnek a zabkorpa rostoktazonnal megszívják magukat nedvességgel. 15 grammnak megfelelő, azaz egy evőkanálnyi zabkorpa 450 grammnyi vizet képes felvenni, s minthogy ilyen módon "megdagad" a gyomorban, nagyszerűen csökkenti az éhségérzetet. A gyomorból a mintegy 11 méter hosszú vékonybélbe érkezik a tápanyag, ahol pépes állagú béltartalomként halad tovább a tápcsatornában, miközben az emésztés folyamatában komoly fizikai és kvltozásokon megy át. A belek mozgásából adódóan végbemegy egy mechanikai folyamat, a belekbe került tápanyagok gyúrása-dagasztása. Emellett pedig párhuzamosan zajlik egy kémiai folyamat is, amelyről a gyomorenzimek, az epe, valamint a hasnyálmirigy nedv gondoskodnak. E zsírokban, cukrokban és kalóriákban meglehetősen gazdag, pépszerű béltartalomban - nagyfokú skozitásának köszönhetően - a zabkorpa rostokhoz hozzátapadnak a vele érintkezésbe kerülő kalóriahordozók, amelyek
ebben a formában nem tudnak átjutni a bélfalon, és nem szívódnak fel a szervezetben, hanem az emészthetetlen korpaszemcsék csapdájába esve a széklettel együtt maguk is kiürülnek. Valahányszor elfogyasztunk eőanálnyi mennyiségű zabkorpát, kalóriavesztést idézünk elő a szervezetben, amely természetesen nem túl jelentős, de valamennyi étkezésnél megismételhető, és korlátlan ideig alkalmazható. A zabkorpát rendszeresen fogyasztók székletének vizsgálata alapján megállapították, hogy egy leveseskanálnyi zabkorpa olyan mértékű kalóriaveszteséget idéz elő a szervezetben, mint amiyet ötemeletnyi lépcső megmászásával érhetünk el. A zabkorpa olcsó, könnyen beszerezhető, ráadásul finom is, és sokféle étel gazdagításához, elkészítéséhez használható. Bármely házilag készülő tészta esetében keverhetünk zabkorpát a liszthez: javasolható pizzatésztához, kenyértésztához, palacsintatésztához. Bármilyen húsos, zöldséges töltelékhez is tehetünk zabkorpát, de keverhetjük egyszerűen jthoz, müzlihez is.
ebben a formában nem tudnak átjutni a bélfalon, és nem szívódnak fel a szervezetben, hanem az emészthetetlen korpaszemcsék csapdájába esve a széklettel együtt maguk is kiürülnek. Valahányszor elfogyasztunk eőanálnyi mennyiségű zabkorpát, kalóriavesztést idézünk elő a szervezetben, amely természetesen nem túl jelentős, de valamennyi étkezésnél megismételhető, és korlátlan ideig alkalmazható. A zabkorpát rendszeresen fogyasztók székletének vizsgálata alapján megállapították, hogy egy leveseskanálnyi zabkorpa olyan mértékű kalóriaveszteséget idéz elő a szervezetben, mint amiyet ötemeletnyi lépcső megmászásával érhetünk el. A zabkorpa olcsó, könnyen beszerezhető, ráadásul finom is, és sokféle étel gazdagításához, elkészítéséhez használható. Bármely házilag készülő tészta esetében keverhetünk zabkorpát a liszthez: javasolható pizzatésztához, kenyértésztához, palacsintatésztához. Bármilyen húsos, zöldséges töltelékhez is tehetünk zabkorpát, de keverhetjük egyszerűen jthoz, müzlihez is.
-
A zabkorpa - és feltétlenül megjegyzendő: nem a zabpehely, valamint nem is a búzakorpa - bátran állíthatjuk, hogy szinte valóságos csodaszer. Csökkenti a koleszterinszintet, jótékonyan befolyásolja a cukorbetegséget, javítjaa belekben a tápanyag továbbítását, és megelőzi a bélrendszeri rákos megbetegedések aulását. Saját vizsgálataim és megfigyeléseim mindenekelőtt a zabkorpának a súlyfeleslegre gyakorolt hatására vonatkoznak. A zabkorpa legfontosabb tulajdonsága, hogy a földön rendelkezésre álló valamennyi élelmiszer közül ennek a legmagasabb a vízben oldódó rosttartalma, és nagy mennyiségben tartalmaz bétaglukánt. A zabkorpa rostok két legfontosabb tulajdonsága egy a rendkívül jó vízfelvevő képességük (saját tömegük 20-30-szorosának megfelelő mennyiségű vizet képesek magukba szívni), másrészt pedig az a sajátosságuk, hogy képesek hozzátapadni gyakorlatilag mindenhez, ami érintkezésbe kerül velük. E két tulajdonságuknak köszönhetően a következő hatást fejtik ki a szervezetben: amint a szájon át a gyomorba kerülnek a zabkorpa rostoktazonnal megszívják magukat nedvességgel. 15 grammnak megfelelő, azaz egy evőkanálnyi zabkorpa 450 grammnyi vizet képes felvenni, s minthogy ilyen módon "megdagad" a gyomorban, nagyszerűen csökkenti az éhségérzetet. A gyomorból a mintegy 11 méter hosszú vékonybélbe érkezik a tápanyag, ahol pépes állagú béltartalomként halad tovább a tápcsatornában, miközben az emésztés folyamatában komoly fizikai és kvltozásokon megy át. A belek mozgásából adódóan végbemegy egy mechanikai folyamat, a belekbe került tápanyagok gyúrása-dagasztása. Emellett pedig párhuzamosan zajlik egy kémiai folyamat is, amelyről a gyomorenzimek, az epe, valamint a hasnyálmirigy nedv gondoskodnak. E zsírokban, cukrokban és kalóriákban meglehetősen gazdag, pépszerű béltartalomban - nagyfokú skozitásának köszönhetően - a zabkorpa rostokhoz hozzátapadnak a vele érintkezésbe kerülő kalóriahordozók, amelyek
ebben a formában nem tudnak átjutni a bélfalon, és nem szívódnak fel a szervezetben, hanem az emészthetetlen korpaszemcsék csapdájába esve a széklettel együtt maguk is kiürülnek. Valahányszor elfogyasztunk eőanálnyi mennyiségű zabkorpát, kalóriavesztést idézünk elő a szervezetben, amely természetesen nem túl jelentős, de valamennyi étkezésnél megismételhető, és korlátlan ideig alkalmazható. A zabkorpát rendszeresen fogyasztók székletének vizsgálata alapján megállapították, hogy egy leveseskanálnyi zabkorpa olyan mértékű kalóriaveszteséget idéz elő a szervezetben, mint amiyet ötemeletnyi lépcső megmászásával érhetünk el. A zabkorpa olcsó, könnyen beszerezhető, ráadásul finom is, és sokféle étel gazdagításához, elkészítéséhez használható. Bármely házilag készülő tészta esetében keverhetünk zabkorpát a liszthez: javasolható pizzatésztához, kenyértésztához, palacsintatésztához. Bármilyen húsos, zöldséges töltelékhez is tehetünk zabkorpát, de keverhetjük egyszerűen jthoz, müzlihez is.
-
Márka DÉNES NATURAEAN 5997848514613Pénznem HUFMárka DÉNES NATURARaktárkészlet VANCikkszám 5997848514613Tömeg 510 g/db