Kategóriák
- Újdonságok
- Akciós termékek
- AJÁNDÉK
- Ajándék tárgyak, mécsesek
- Akciós Ajánlatunk
- Babakozmetika
- Cukorkák
- Diabetikus készítmények
- Gluténmentes készítmények
- Gyógyászati segédeszközök
- Gyógyhatású készítmények
- Hajfestékek
- Könyvek kiadványok
- Kozmetika
- Leves-és gabontejfőző, joghurt
- Mosódió,mosószóda
- Munkaruha Lábbeli
- Paleolit táplálkozás
- Reform élelmiszerek
- Almaecet,balzsamecet
- Almaecet,balzsamecet,rizsecet
- Aromák
- Aszalványok,magok
- Bio tészták
- Búzacsíra
- Cukor,szirup
- Darák
- Ételízesítő
- Fasírtpor, pástétom
- fehérjék
- Fűszerek
- Ganoderma készítmények
- Gyógygombák
- Italok, szörpök
- Kávé- és kakaó pótlók
- Keményítők
- Köretek
- Köretek,kenyérpótlók
- Korpák
- Kovász,búzasikér
- Lekvár
- Lekvárok, mogyorókrémek
- Lisztek
- Magvak
- Müzli
- Nasik
- Olajok, zsírok
- Oxigénes Víz
- Pelyhek
- Sófélék
- Szója készítmények
- Szójaszósz
- Szőlőcukor
- Tartósító szerek
- Tejsavópor
- Tészták
- Virágpor
- Zsemlemorzsa,panír
- Rovar riasztók,csípest enyítők
- Tej tojás érzékeny
- Tej-,Tojás-,Gluténmentes
- Tejmentes "túró","sajt"
- Termékcsoportok
- Terméklista
- Vegetáriánus készítmények
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek
Szőlőcukor 500g Natura
A szőlőcukor - a sejtek legfontosabb tápanyaga
A szőlőcukor (glükóz) a legegyszerűbb szénhidrát, könnyen, gyorsan szívódik fel. Bizonyos élelmiszerekben (pl.: szőlő) önmagában is előfordul.
A szőlőcukor, mint édesítésre alkalmas élelmiszer, a répacukorral konkurálva jelentősen előretört az utóbbi néhány évbe. Köszönhetően annak, hogy ugyanúgy alkalmas mindenféle étel, ital, vagy sütemény...stb. készítéséhez, mint rosszhírű elődje. A répacukor népszerűsége, illetve elterjedtsége az elmúlt néhány évszázad alatt a köz szemében "a cukor" fogalmává vált. Ezt a tényt nehéz kiiktatni a közgondolkodásból, pedig az úgynevezett civilizált népek (a világ vezető és ezek nyomába siető államok) lakosságánál tapasztalható erőteljes, a csontozattal, a cukorbetegséggel és egyéb jelentős problémákkal (pl. a túlsúly) kapcsolatos gondok nagyrészt a (répa)cukorral kapcsolatosak.
Tisztán fogyasztáskor azonnal, lökésszerűen megemeli a vércukorszintet, kevésbé terheli a lebontó apparátust. Nagyon gyors lefolyású, utána a vércukorszint hajlamos az eredeti érték alá esni, ezért cukorbetegek számára tilos a szőlőcukorral való kísérletezés. A szőlőcukor sejtjeink legfontosabb tápanyaga, vérünk állandó és nélkülözhetetlen komponense. A keményítőt és a répacukrot enzimek bontják szőlőcukorrá, ami a bélből felszívódva rögtön a véráramba kerül.
A szőlőcukor (glükóz) a legegyszerűbb szénhidrát, könnyen, gyorsan szívódik fel. Bizonyos élelmiszerekben (pl.: szőlő) önmagában is előfordul.
A szőlőcukor, mint édesítésre alkalmas élelmiszer, a répacukorral konkurálva jelentősen előretört az utóbbi néhány évbe. Köszönhetően annak, hogy ugyanúgy alkalmas mindenféle étel, ital, vagy sütemény...stb. készítéséhez, mint rosszhírű elődje. A répacukor népszerűsége, illetve elterjedtsége az elmúlt néhány évszázad alatt a köz szemében "a cukor" fogalmává vált. Ezt a tényt nehéz kiiktatni a közgondolkodásból, pedig az úgynevezett civilizált népek (a világ vezető és ezek nyomába siető államok) lakosságánál tapasztalható erőteljes, a csontozattal, a cukorbetegséggel és egyéb jelentős problémákkal (pl. a túlsúly) kapcsolatos gondok nagyrészt a (répa)cukorral kapcsolatosak.
Tisztán fogyasztáskor azonnal, lökésszerűen megemeli a vércukorszintet, kevésbé terheli a lebontó apparátust. Nagyon gyors lefolyású, utána a vércukorszint hajlamos az eredeti érték alá esni, ezért cukorbetegek számára tilos a szőlőcukorral való kísérletezés. A szőlőcukor sejtjeink legfontosabb tápanyaga, vérünk állandó és nélkülözhetetlen komponense. A keményítőt és a répacukrot enzimek bontják szőlőcukorrá, ami a bélből felszívódva rögtön a véráramba kerül.
-
A szőlőcukor - a sejtek legfontosabb tápanyaga
A szőlőcukor (glükóz) a legegyszerűbb szénhidrát, könnyen, gyorsan szívódik fel. Bizonyos élelmiszerekben (pl.: szőlő) önmagában is előfordul.
A szőlőcukor, mint édesítésre alkalmas élelmiszer, a répacukorral konkurálva jelentősen előretört az utóbbi néhány évbe. Köszönhetően annak, hogy ugyanúgy alkalmas mindenféle étel, ital, vagy sütemény...stb. készítéséhez, mint rosszhírű elődje. A répacukor népszerűsége, illetve elterjedtsége az elmúlt néhány évszázad alatt a köz szemében "a cukor" fogalmává vált. Ezt a tényt nehéz kiiktatni a közgondolkodásból, pedig az úgynevezett civilizált népek (a világ vezető és ezek nyomába siető államok) lakosságánál tapasztalható erőteljes, a csontozattal, a cukorbetegséggel és egyéb jelentős problémákkal (pl. a túlsúly) kapcsolatos gondok nagyrészt a (répa)cukorral kapcsolatosak.
Tisztán fogyasztáskor azonnal, lökésszerűen megemeli a vércukorszintet, kevésbé terheli a lebontó apparátust. Nagyon gyors lefolyású, utána a vércukorszint hajlamos az eredeti érték alá esni, ezért cukorbetegek számára tilos a szőlőcukorral való kísérletezés. A szőlőcukor sejtjeink legfontosabb tápanyaga, vérünk állandó és nélkülözhetetlen komponense. A keményítőt és a répacukrot enzimek bontják szőlőcukorrá, ami a bélből felszívódva rögtön a véráramba kerül.
-
Márka DÉNES NATURAEAN 5997848513623Pénznem HUFMárka DÉNES NATURARaktárkészlet VANCikkszám 5997848513623Tömeg 515 g/db