Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Herzéria Hajápoló ampulla5x9ml

Herzéria Hajápoló ampulla5x9ml
 • Herzéria Hajápoló ampulla5x9ml
1 885 Ft
Nincs raktáron
Herzéria hajápoló ampulla A hajhullás gátlására, a haj kondíciójának javítására Széles körű kísérletek és gyakorlati eredmények bel- és külföldön bizonyították, hogy a Herzéria a hajhullást rövid időn belül megszünteti, és rendszeres alkalmazása mellett annak újra kialakulását meggátolja. Tudományosan igazolt megállapítás, hogy az egészséges fejbőrön a hajállomány rendszeresen, folyamatosan megújul. A Herzéria hatóanyagai biztosítják a haj újjáéledésének legrövidebb időn belüli helyreállítását és fenntartását.A Herzéria a bőrgyógyászati vizsgálatok alapján a legmakacsabb, sőt a hosszú évekig tartó korpásodási és fejbőrviszketési esetekben is biztos eredménnyel éreztette hatását - már 3-4 használat után a tünetek enyhültek, majd teljesen megszűntek. A Herzéria rendszeres alkalmazása során sem szárad ki a fejbőr, a mirigyek működését optimális szinten tartja. A Herzéria megbízhatóan hat- száraz, töredezett, gyenge és fénytelen hajra. A tartós hullámtól fáradt, a naptól kiszívott élettelen haj is visszanyeri szépségét. A Herzéria erősíti a hajtövet, vékony szálú, ritka hajnál háromszoros sűrűséget is eredményezhet.
A Herzéria alkalmazását minden eredetű hajkárosodás esetén érdemes kipróbálni. Tartós hullámosítás és festés előtt különösen ajánlott.
 • Herzéria hajápoló ampulla A hajhullás gátlására, a haj kondíciójának javítására Széles körű kísérletek és gyakorlati eredmények bel- és külföldön bizonyították, hogy a Herzéria a hajhullást rövid időn belül megszünteti, és rendszeres alkalmazása mellett annak újra kialakulását meggátolja. Tudományosan igazolt megállapítás, hogy az egészséges fejbőrön a hajállomány rendszeresen, folyamatosan megújul. A Herzéria hatóanyagai biztosítják a haj újjáéledésének legrövidebb időn belüli helyreállítását és fenntartását.A Herzéria a bőrgyógyászati vizsgálatok alapján a legmakacsabb, sőt a hosszú évekig tartó korpásodási és fejbőrviszketési esetekben is biztos eredménnyel éreztette hatását - már 3-4 használat után a tünetek enyhültek, majd teljesen megszűntek. A Herzéria rendszeres alkalmazása során sem szárad ki a fejbőr, a mirigyek működését optimális szinten tartja. A Herzéria megbízhatóan hat- száraz, töredezett, gyenge és fénytelen hajra. A tartós hullámtól fáradt, a naptól kiszívott élettelen haj is visszanyeri szépségét. A Herzéria erősíti a hajtövet, vékony szálú, ritka hajnál háromszoros sűrűséget is eredményezhet.
  A Herzéria alkalmazását minden eredetű hajkárosodás esetén érdemes kipróbálni. Tartós hullámosítás és festés előtt különösen ajánlott.
 • Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  5997699500124
Webáruház készítés