Kategóriák
- Újdonságok
- Akciós termékek
- AJÁNDÉK
- Ajándék tárgyak, mécsesek
- Akciós Ajánlatunk
- Babakozmetika
- Cukorkák
- Diabetikus készítmények
- Gluténmentes készítmények
- Gyógyászati segédeszközök
- Gyógyhatású készítmények
- Hajfestékek
- Könyvek kiadványok
- Kozmetika
- Leves-és gabontejfőző, joghurt
- Mosódió,mosószóda
- Munkaruha Lábbeli
- Paleolit táplálkozás
- Reform élelmiszerek
- Rovar riasztók,csípest enyítők
- Tej tojás érzékeny
- Tej-,Tojás-,Gluténmentes
- Tejmentes "túró","sajt"
- Termékcsoportok
- Terméklista
- Vegetáriánus készítmények
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek
Kukorica Lepényliszt 600g
Összetevők: extradurált kukoricaliszt élelm. c., kukoricaliszt élelmezési célra, technológiai segédanyag: napraforgó étolaj, savanyúságot szabályozó: kalciumcitrát, káliumkarbonát. So2 tartalom max. 50mg/kg. Búzalisztet 5-10%-ban helyettesítve a sütemény puhább állagú lesz ( ez a tipp természetesen nem vonatkozik a lisztérzékenyekre). A panír szebben pirul és kevesebb zsiradékot vesz fel a hús. Az ételt csomómentesen besüríthetjük közvetlen beszórással is. A töltelékben lékötőként viselkedik.
A kukorica lepénylisztb§l kevés zsiradék és víz hozzáadásával a búza- tésztához hasonlóan könnyen tudunk nyújtható és sodorható tésztát csinálni. Így a lisztérzékenyek felhasználhatják pl. azt a tasakon szerepl§ mintareceptek alapján kif§tt tészták, ?barátfüle?, szilvásgombóc, tortillalepény, töltött sütemények stb. el§állítására.
A kukorica lepényliszt rendelkezik némi gázmegtartó-képességgel, és így a késztermék állagát süt§por, vagy éleszt§ hoozáadásával lazíthatjuk bizonyos mértékig. Ha azonban e lazítottság mértékét nem találja kielégít§nek a kedves felhasználó, szíveskedjék kisebb-nagyobb hányadban a ?Gluténmentes alapliszt 750g? termékünket is használni az adott receptben. Lásd az alábbiakban mellékelt ?Gluténmentes receptek?-et.
A kukorica lepényliszt a kukorica természetes élelmi rostjait tökéletesen szétroncsolt állapotban tartalmazza, a gyártás során keletkezik némi rezisztens keményít§ is. Így a kukorica tápanyagai közel névértéken, id§ben elnyújtva hasznosulnak.
A nem lisztérzékenyek is kihasználhatják az alábbi el§nyöket:
- a panír szebben pirul és kevesebb zsiradékot vesz fel a hús,
- az ételt csomómentesen besűríthetjük közvetlen beszórással is,
- a búzalisztet 5-10%-ban kiváltva a ?sütemény? puhább állagú lesz,
- töltelékekben léköt§ként viselkedik,
- a hagyományos kukoricás receptekhez is felhasználható,
- aki szereti a kukorica ízt, itt megtalálja
A kukorica lepénylisztb§l kevés zsiradék és víz hozzáadásával a búza- tésztához hasonlóan könnyen tudunk nyújtható és sodorható tésztát csinálni. Így a lisztérzékenyek felhasználhatják pl. azt a tasakon szerepl§ mintareceptek alapján kif§tt tészták, ?barátfüle?, szilvásgombóc, tortillalepény, töltött sütemények stb. el§állítására.
A kukorica lepényliszt rendelkezik némi gázmegtartó-képességgel, és így a késztermék állagát süt§por, vagy éleszt§ hoozáadásával lazíthatjuk bizonyos mértékig. Ha azonban e lazítottság mértékét nem találja kielégít§nek a kedves felhasználó, szíveskedjék kisebb-nagyobb hányadban a ?Gluténmentes alapliszt 750g? termékünket is használni az adott receptben. Lásd az alábbiakban mellékelt ?Gluténmentes receptek?-et.
A kukorica lepényliszt a kukorica természetes élelmi rostjait tökéletesen szétroncsolt állapotban tartalmazza, a gyártás során keletkezik némi rezisztens keményít§ is. Így a kukorica tápanyagai közel névértéken, id§ben elnyújtva hasznosulnak.
A nem lisztérzékenyek is kihasználhatják az alábbi el§nyöket:
- a panír szebben pirul és kevesebb zsiradékot vesz fel a hús,
- az ételt csomómentesen besűríthetjük közvetlen beszórással is,
- a búzalisztet 5-10%-ban kiváltva a ?sütemény? puhább állagú lesz,
- töltelékekben léköt§ként viselkedik,
- a hagyományos kukoricás receptekhez is felhasználható,
- aki szereti a kukorica ízt, itt megtalálja
-
Összetevők: extradurált kukoricaliszt élelm. c., kukoricaliszt élelmezési célra, technológiai segédanyag: napraforgó étolaj, savanyúságot szabályozó: kalciumcitrát, káliumkarbonát. So2 tartalom max. 50mg/kg. Búzalisztet 5-10%-ban helyettesítve a sütemény puhább állagú lesz ( ez a tipp természetesen nem vonatkozik a lisztérzékenyekre). A panír szebben pirul és kevesebb zsiradékot vesz fel a hús. Az ételt csomómentesen besüríthetjük közvetlen beszórással is. A töltelékben lékötőként viselkedik.
A kukorica lepénylisztb§l kevés zsiradék és víz hozzáadásával a búza- tésztához hasonlóan könnyen tudunk nyújtható és sodorható tésztát csinálni. Így a lisztérzékenyek felhasználhatják pl. azt a tasakon szerepl§ mintareceptek alapján kif§tt tészták, ?barátfüle?, szilvásgombóc, tortillalepény, töltött sütemények stb. el§állítására.
A kukorica lepényliszt rendelkezik némi gázmegtartó-képességgel, és így a késztermék állagát süt§por, vagy éleszt§ hoozáadásával lazíthatjuk bizonyos mértékig. Ha azonban e lazítottság mértékét nem találja kielégít§nek a kedves felhasználó, szíveskedjék kisebb-nagyobb hányadban a ?Gluténmentes alapliszt 750g? termékünket is használni az adott receptben. Lásd az alábbiakban mellékelt ?Gluténmentes receptek?-et.
A kukorica lepényliszt a kukorica természetes élelmi rostjait tökéletesen szétroncsolt állapotban tartalmazza, a gyártás során keletkezik némi rezisztens keményít§ is. Így a kukorica tápanyagai közel névértéken, id§ben elnyújtva hasznosulnak.
A nem lisztérzékenyek is kihasználhatják az alábbi el§nyöket:
- a panír szebben pirul és kevesebb zsiradékot vesz fel a hús,
- az ételt csomómentesen besűríthetjük közvetlen beszórással is,
- a búzalisztet 5-10%-ban kiváltva a ?sütemény? puhább állagú lesz,
- töltelékekben léköt§ként viselkedik,
- a hagyományos kukoricás receptekhez is felhasználható,
- aki szereti a kukorica ízt, itt megtalálja
-
Márka B.CORNEAN 5997563703217Pénznem HUFMárka B.CORNRaktárkészlet NINCSCikkszám 5997563703217Tömeg 1,03 kg/db