Kategóriák
- Újdonságok
- Akciók
- Aktuális termékeink
- Baba-mama termékek
- Étrendkiegészítők
- Alga félék
- Allergia
- Emésztőrendszer,probiotikumok
- Felső légúti problémák
- Férfi problémák, potencianövelők
- Fogyókúra
- Gyógygombák
- Haj,bőr,köröm vitamin
- Koleszterin omega3,6,9
- Máj és Epe problémák
- Migrén-fronthatás ellen
- Mozgásszervi,ízületi problémák
- Multivitaminok. immunerősítők
- Nőiproblémák, változókor
- Pajzsmirigy problémák
- Stresszoldók, alvást segítők
- Szellemi és fizikaierőnlét fokozók
- Szem vitaminok, szemcseppek
- Szív és érrendszer
- Vashiány, vas pótlás
- Vércukorszint szabályzók
- Veseproblémák
- Viszérgyulladás
- Vitaminok, pro vitaminok
- Gyógyászati segédeszközök
- Gyógyhatású készítmények
- Kozmetika
- Méregtelenítés,Lúgosítás
- Munkaruha,Lábbeli
- Reform élelmiszerek
- Superfood
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek
BILOMAG PLUS 110MG 90+30X
Bio joghurt készítő por 6x1 L Élelmiszer-összetevő porkészítmény joghurt házilagos elkészítéséhez, védőgázas csomagolásban. Kiegészítő információk: Összetevők: inulin (66,2 %)*, tejfehérje-koncentrátum por (33,1 %)*, fagyasztva szárított tejsavbaktérium színtenyészetek (Lactobacillus acidophilus LA-5, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrückii subsp. bulgaricus
0,7 %). Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevő: a készítmény és a vele előállított késztermék tejet és tejszármazékot (beleértve a laktózt) tartalmaz. *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék. Felhasználási útmutató: 1 tasak (15 g = 1 adag) 1 liter joghurt elkészítésére szolgál. A tasak tartalmát egyszerre kell felhasználni! 1 liter hőkezelt tejet melegítsen fel 47-48 C-ra, majd állandó keverés mellett öntse hozzá a tasak tartalmát. Miután a por csomómentesen feloldódott, öntse át a tejet a tiszta joghurtkészítő üvegbe (a tej hőmérséklete ne legyen kevesebb 45°C-nál). Tegye rá a fedelét, helyezze be az inkubátorházba, s azonnal zárja le. Szobahőmérsékletű helyre állítva kb. 8 óra múlva vegye ki az üveget, s tegye hűtőszekrénybe (5-8 °C). A joghurt lehűlés után azonnal fogyasztható. A kész joghurt hűtve tárolandó! Javasoljuk, naponta fogyasszon 200 g-ot a joghurtból, amely élő kultúrákat tartalmaz. Tárolás: hűvös, száraz helyen, eredeti zárt csomagolásban. Származási hely: Magyarország Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 1080 kJ, Zsír, amelyből telített zsírsavak: 0,4 g, Szénhidrát, amelyből cukrok: 9,3 g, Fehérje: 25,8 g, Só: 0,4 g, Rost: 58,2 g.
0,7 %). Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevő: a készítmény és a vele előállított késztermék tejet és tejszármazékot (beleértve a laktózt) tartalmaz. *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék. Felhasználási útmutató: 1 tasak (15 g = 1 adag) 1 liter joghurt elkészítésére szolgál. A tasak tartalmát egyszerre kell felhasználni! 1 liter hőkezelt tejet melegítsen fel 47-48 C-ra, majd állandó keverés mellett öntse hozzá a tasak tartalmát. Miután a por csomómentesen feloldódott, öntse át a tejet a tiszta joghurtkészítő üvegbe (a tej hőmérséklete ne legyen kevesebb 45°C-nál). Tegye rá a fedelét, helyezze be az inkubátorházba, s azonnal zárja le. Szobahőmérsékletű helyre állítva kb. 8 óra múlva vegye ki az üveget, s tegye hűtőszekrénybe (5-8 °C). A joghurt lehűlés után azonnal fogyasztható. A kész joghurt hűtve tárolandó! Javasoljuk, naponta fogyasszon 200 g-ot a joghurtból, amely élő kultúrákat tartalmaz. Tárolás: hűvös, száraz helyen, eredeti zárt csomagolásban. Származási hely: Magyarország Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 1080 kJ, Zsír, amelyből telített zsírsavak: 0,4 g, Szénhidrát, amelyből cukrok: 9,3 g, Fehérje: 25,8 g, Só: 0,4 g, Rost: 58,2 g.
-
Bio joghurt készítő por 6x1 L Élelmiszer-összetevő porkészítmény joghurt házilagos elkészítéséhez, védőgázas csomagolásban. Kiegészítő információk: Összetevők: inulin (66,2 %)*, tejfehérje-koncentrátum por (33,1 %)*, fagyasztva szárított tejsavbaktérium színtenyészetek (Lactobacillus acidophilus LA-5, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrückii subsp. bulgaricus
0,7 %). Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevő: a készítmény és a vele előállított késztermék tejet és tejszármazékot (beleértve a laktózt) tartalmaz. *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék. Felhasználási útmutató: 1 tasak (15 g = 1 adag) 1 liter joghurt elkészítésére szolgál. A tasak tartalmát egyszerre kell felhasználni! 1 liter hőkezelt tejet melegítsen fel 47-48 C-ra, majd állandó keverés mellett öntse hozzá a tasak tartalmát. Miután a por csomómentesen feloldódott, öntse át a tejet a tiszta joghurtkészítő üvegbe (a tej hőmérséklete ne legyen kevesebb 45°C-nál). Tegye rá a fedelét, helyezze be az inkubátorházba, s azonnal zárja le. Szobahőmérsékletű helyre állítva kb. 8 óra múlva vegye ki az üveget, s tegye hűtőszekrénybe (5-8 °C). A joghurt lehűlés után azonnal fogyasztható. A kész joghurt hűtve tárolandó! Javasoljuk, naponta fogyasszon 200 g-ot a joghurtból, amely élő kultúrákat tartalmaz. Tárolás: hűvös, száraz helyen, eredeti zárt csomagolásban. Származási hely: Magyarország Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 1080 kJ, Zsír, amelyből telített zsírsavak: 0,4 g, Szénhidrát, amelyből cukrok: 9,3 g, Fehérje: 25,8 g, Só: 0,4 g, Rost: 58,2 g.
-
Raktárkészlet NINCSCikkszám 5906204021887