Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


BILOMAG PLUS 110MG 90+30X

5 765 Ft
Nincs raktáron
Bio joghurt készítő por 6x1 L Élelmiszer-összetevő porkészítmény joghurt házilagos elkészítéséhez, védőgázas csomagolásban. Kiegészítő információk: Összetevők: inulin (66,2 %)*, tejfehérje-koncentrátum por (33,1 %)*, fagyasztva szárított tejsavbaktérium színtenyészetek (Lactobacillus acidophilus LA-5, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrückii subsp. bulgaricus
0,7 %). Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevő: a készítmény és a vele előállított késztermék tejet és tejszármazékot (beleértve a laktózt) tartalmaz. *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék. Felhasználási útmutató: 1 tasak (15 g = 1 adag) 1 liter joghurt elkészítésére szolgál. A tasak tartalmát egyszerre kell felhasználni! 1 liter hőkezelt tejet melegítsen fel 47-48 C-ra, majd állandó keverés mellett öntse hozzá a tasak tartalmát. Miután a por csomómentesen feloldódott, öntse át a tejet a tiszta joghurtkészítő üvegbe (a tej hőmérséklete ne legyen kevesebb 45°C-nál). Tegye rá a fedelét, helyezze be az inkubátorházba, s azonnal zárja le. Szobahőmérsékletű helyre állítva kb. 8 óra múlva vegye ki az üveget, s tegye hűtőszekrénybe (5-8 °C). A joghurt lehűlés után azonnal fogyasztható. A kész joghurt hűtve tárolandó! Javasoljuk, naponta fogyasszon 200 g-ot a joghurtból, amely élő kultúrákat tartalmaz. Tárolás: hűvös, száraz helyen, eredeti zárt csomagolásban. Származási hely: Magyarország Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 1080 kJ, Zsír, amelyből telített zsírsavak: 0,4 g, Szénhidrát, amelyből cukrok: 9,3 g, Fehérje: 25,8 g, Só: 0,4 g, Rost: 58,2 g.
  • Bio joghurt készítő por 6x1 L Élelmiszer-összetevő porkészítmény joghurt házilagos elkészítéséhez, védőgázas csomagolásban. Kiegészítő információk: Összetevők: inulin (66,2 %)*, tejfehérje-koncentrátum por (33,1 %)*, fagyasztva szárított tejsavbaktérium színtenyészetek (Lactobacillus acidophilus LA-5, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrückii subsp. bulgaricus
    0,7 %). Allergiát vagy intoleranciát okozó összetevő: a készítmény és a vele előállított késztermék tejet és tejszármazékot (beleértve a laktózt) tartalmaz. *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék. Felhasználási útmutató: 1 tasak (15 g = 1 adag) 1 liter joghurt elkészítésére szolgál. A tasak tartalmát egyszerre kell felhasználni! 1 liter hőkezelt tejet melegítsen fel 47-48 C-ra, majd állandó keverés mellett öntse hozzá a tasak tartalmát. Miután a por csomómentesen feloldódott, öntse át a tejet a tiszta joghurtkészítő üvegbe (a tej hőmérséklete ne legyen kevesebb 45°C-nál). Tegye rá a fedelét, helyezze be az inkubátorházba, s azonnal zárja le. Szobahőmérsékletű helyre állítva kb. 8 óra múlva vegye ki az üveget, s tegye hűtőszekrénybe (5-8 °C). A joghurt lehűlés után azonnal fogyasztható. A kész joghurt hűtve tárolandó! Javasoljuk, naponta fogyasszon 200 g-ot a joghurtból, amely élő kultúrákat tartalmaz. Tárolás: hűvös, száraz helyen, eredeti zárt csomagolásban. Származási hely: Magyarország Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 1080 kJ, Zsír, amelyből telített zsírsavak: 0,4 g, Szénhidrát, amelyből cukrok: 9,3 g, Fehérje: 25,8 g, Só: 0,4 g, Rost: 58,2 g.
  • Raktárkészlet
    NINCS
    Cikkszám
    5906204021887
Webáruház készítés