Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Bambusz komfort

2 500 Ft
Télen óvja a fejbőrt a megfázástól, nyáron meggátolja a fejbőr izzadását a paróka viselésekor. Ajándékozza meg magát a paróka kényelmes viselésének érzésével! Ajánljuk: Érzékeny bőrüeknek és Önnek, hogy a paróka hordását még kényelmesebbé tegyük. Ultravékony, pillekönnyű, bambusz viszkóz anyag. 60-szor több nedvességet szív magába, mint a pamut. Légáteresztő - meggátolja a fejbőr izzadását a paróka viselésekor. Nyáron növeli a paróka viselése alatt az érintett komfort érzetét. Télen óvja a fejbőrt a megfázástól - a parókán keresztül bejut a hideg. Stabilan rögzíti a parókát. Kifordítva kell felvenni - még a varrások se irritálják a fejbőrt.
Használata: 1. Tisztítsuk meg a fejbőrünket az esetleges szennyeződésektől. 2. Kifordítva helyezzük fel a bambus comfortot a fejre. 3. Vegyük fel a parókát.
  • Télen óvja a fejbőrt a megfázástól, nyáron meggátolja a fejbőr izzadását a paróka viselésekor. Ajándékozza meg magát a paróka kényelmes viselésének érzésével! Ajánljuk: Érzékeny bőrüeknek és Önnek, hogy a paróka hordását még kényelmesebbé tegyük. Ultravékony, pillekönnyű, bambusz viszkóz anyag. 60-szor több nedvességet szív magába, mint a pamut. Légáteresztő - meggátolja a fejbőr izzadását a paróka viselésekor. Nyáron növeli a paróka viselése alatt az érintett komfort érzetét. Télen óvja a fejbőrt a megfázástól - a parókán keresztül bejut a hideg. Stabilan rögzíti a parókát. Kifordítva kell felvenni - még a varrások se irritálják a fejbőrt.
    Használata: 1. Tisztítsuk meg a fejbőrünket az esetleges szennyeződésektől. 2. Kifordítva helyezzük fel a bambus comfortot a fejre. 3. Vegyük fel a parókát.
  • Raktárkészlet
    VAN
    Cikkszám
    5703936059986
Webáruház készítés